Тонизиран корем е мечтата на много жени и мъже. Някой има естествен

...
Тонизиран корем е мечтата на много жени и мъже. Някой има естествен
Коментари Харесай

Упражнения за плосък корем и талия за вкъщи, е не съм вярвала, че може толкова лесно да докарам талията, която искам

Тонизиран корем е фантазията на доста дами и мъже. Някой има натурален шанс, с помощта на бързия си метаболизъм, може да ядат каквото си желаят. Други би трябвало непрекъснато да наблюдават диетата си и да се изтощават с тежки тренировки. И даже това не постоянно дава стремежи резултат. Ако сте вторият вид хора, тези упражнения за плосък корем ще ви бъдат потребни.

Що се отнася до късметлиите, поучавам ви да запазите и този комплекс. В последна сметка той служи освен за унищожаване на непотребната телесна лой, само че и за подсилване на коремните мускули. Отделете малко време, с цел да вършиме редовно 8 съществени упражнения и скоро ще забележите по какъв начин ще станете все по -силни. Малко неизменност и след няколко седмици ще се почувствате като нов човек.

Най -добрите съществени извършения за плосък стомах

Планк

Застанете на четири крайници, огънете лактите под ъгъл от 90 градуса. Дръжте лакътя си в една линия с предмишницата. Отстъпете с крайници, тъй че тялото ви да се простира в една непрекъсната линия. Акцентът би трябвало да бъде върху предмишницата и пръстите на краката. Стегнете корема и не повдигайте таза прекомерно високо. Задръжте тази позиция за 1 минута. Направете 3 до 5 серии с отмора от 20 секунди.

Обърната дъска

Седнете на пода с ръце под раменете и дланите към петите. Изпънете тялото си, издърпайте пръстите на краката напред, пробвайте се да изтласкате таза на открито, само че не вдигайте прекомерно високо. Все още би трябвало да имате права линия от главата до петите . Погледнете нагоре.

Поза мост

Легнете по тил и огънете краката си, като ги придърпате възможно най -близо до задните части . Краката би трябвало да са успоредни един на различен. Протегнете ръцете си по тялото, спуснете раменете, съберете раменете и повдигнете таза, като разперете коленете малко по -широко от бедрата. Стиснете ръцете си дружно. Задръжте позата за 30-60 минути, по-късно постепенно се спуснете на пода. Направете 15-20 повторения.

Поза на лодка

От позиция, легнала по тил при издишване, по едно и също време повдигнете прави краката си и горната част на тялото, тъй че да се образува прав ъгъл между тях . Издърпайте краката към себе си и нагоре. Опитайте се да повдигнете краката си над главата си. Целият акцент би трябвало да бъде върху задните части , а не върху опашната кост. Ако е доста мъчно, можете да огънете коленете си.

Поза лък

Превъртете се по стомах, протегнете ръцете си по торса. Свийте краката си, насочете петите нагоре и увийте ръцете си към глезените. Бавно започнете да изправяте краката си, като продължавате да ги държите. Дишайте постоянно, отпуснете горната част на тялото, работете единствено с мускулите на краката. Тази поза разтяга коремните мускули и има позитивен резултат върху гръбначния дирек.

Поза на извит стол

Заемете изправено състояние, поставете краката си паралелно един на различен и притиснете петите си крепко към пода. Сега седнете малко, като отведете таза си обратно. Повдигнете вършиме си ръце над главата си. Задръжте тази позиция за 5-6 дихателни цикъла . Можете да усложните упражнението, като застанете на пръсти.

Това е по -труден вид по отношение на предходното упражнение. За да извършите това, притиснете дланите си дружно и разперете лактите си в профил. Опитайте се да натиснете допустимо най -силно върху дланите, като едновременно завъртите тялото настрани с лек надолнище.

Прав непряк ъгъл

При издишване разтворете краката си с широчина 120–130 см. Краката би трябвало да са успоредни един на различен. Изпънете ръцете си в профил, обърнете пръстите на краката към дясната страна. Проверете дали петите са равни. Разширете таза наляво, огънете дясното коляно, така че да не се простира оттатък пръстите на краката.

Наведете се и поставете дясната си длан от външната страна на десния крак . Изпънете лявата си ръка над главата си, образувайки права линия с левия крайник. Насочете дланта си към пода и погледнете нагоре. Задръжте позата за 40-60 секунди, по-късно сменете страните.

Страничен планк с превръщане

Легнете на една страна с крайници един върху различен. Поставете китката на едната ръка тъкмо под рамото, повдигнете таза и образувайте права линия с тялото. Протегнете другата си ръка нагоре, погледнете пред себе си. Задръжте позата за 30-60 секунди. По -прост вид: спуснете се на предмишницата си и правете същите придвижвания.

Ефективността на комплекса е по -висока, тъй като е ориентирана освен към изпомпване на мускулите, само че и към тяхното разпъване. Само изпомпването на корема няма да ви даде мечтаните резултати. А в композиция с други натоварвания упражненията за плосък корем ще ви оказват помощ да работите с цялото си тяло. Занимавайте се със спорт и бъдете здрави!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР